Nederlands Deutsch English

Thuis trainen met NeurOptimal® Personal en Professional

Your caption text here

U wilt beginnen met neurofeedbacktrainingen maar u heeft geen tijd om 1 of 2 keer per week naar de praktijk te komen? Dan heeft Neuro-Insight nu de juiste oplossing voor u.

Neuro-Insight heeft de beschikking over de NeurOptimal® Personal! U kunt dit systeem thuis gebruiken op tijden die voor u gunstig zijn. Daarbij heeft u de mogelijkheid om telefonisch en/of via email de coaching te ontvangen die u normaal gesproken ook bij consulten aan de praktijk zou ontvangen. Heeft u interesse en wilt u meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact of bel +31 6 38 01 38 68. Houdt u rekening met het feit dat voor dit systeem een wachtlijst geldt.

Wilt u gedurende vier weken, of langer, ongelimiteerd trainen? Zijn er in uw gezin meerdere personen die ook ongelimiteerde sessies willen doen? Dan heeft Neuro-Insight de perfekte oplossing voor u: vanaf heden is de NeurOptimal Professional® beschikbaar voor thuisgebruik. Train zo vaak als u maar wilt. Kijk voor de tarieven op de pagina Tarieven. Houdt u rekening met een wachtlijst van ongeveer vier weken.

De gehanteerde tarieven voor het bruikleensystemen vindt u op de pagina Tarieven

Train thuis je eigen brein met NeurOptimal Neurofeedback via Neuro-Insight, NeurOptimal NederlandVragen? Neem contact op