Nederlands Deutsch English

Nieuws over Neuro-Insight

2020 een mooie start

Inmiddels is januari al even onderweg. We schrijven vandaag 23 januari en, Neuro-Insight is blij met de aktiviteiten. Naast trainingen is de jaarplanning voor 2020 bijna rond. Er staan cursussen gepland, zowel in Nederland maar vooral ook in Zwitserland voor onze Duitstalige klanten. Het werk bij ZenConnect maakt een groeispurt en, het hoogtepunt van het eerste halfjaar wordt de conferentie in Montreal waar ik opnieuw een presentatie zal gaan geven. Ik ben blij!

2018-2019, een jaar van groei en verandering

Hannie Ruinen werkt sinds september 2018 als lid van het ZenConnect team, hét A-Team van Zengar. Ook al richt Neuro-Insight zich met het aanbieden van cursussen, begeleiding bij aanschaf van een systeem en ook de nazorg na aankoop van een systeem op vooral de Duitstalige gebieden binnen EurOpa, zij is ook beschikbaar voor de Nederlandse markt. Per 1 februari heeft Neuro-Insight een nieuw praktijkadres. De trainingen én opleidingen zullen plaats vinden in het pand van MCR - Roermond, wat gelegen is aan de Minderbroederssingel 44, 6042 KK te Roermond.

Neuro-Insight is ook in 2018 officiëel vertegenwoordiger en opleider van NeurOptimal®

Ook in 2018 is Neuro-Insight door Zengar Inc., het bedrijf achter NeurOptimal®, aangewezen als officiële vertegenwoordiging én opleider voor NeurOptimal®. Op deze erkenning ben ik uiteraard zeer trots en, met veel plezier begeleidik u u naar uw weloverwogen aankoop van uw systeem. Voor de certificeringscursussen kunt u bij Neuro-Insight terecht. U kunt, voor verdere informatie direct mailen met Hannie Ruinen via hannie.ruinen@neuroptimal.com

Wat is NeurOptimal® Neurofeedback?

In deze video wordt heel goed uitleg gegeven wat NeurOptimal® is, én wat het kan betekenen.

NIEUW!!!! E-BOOK

Download hier het nieuwe en informatieve E-Book van Zengar/NeurOptimal.

Neuro-Insight werkt sinds maart 2017 samen aan mentale veerkracht met TeamNL en Govert Viergever, Nederlands Olympisch roeiteam Rio 2016

Enorm interessant project voor mij en NeurOptimal. Olympisch roeier Govert Viergever traint sinds half maart 2017 zijn brein met NeurOptimal. Dagelijkse sessies leiden tot optimale focus tijdens de wedstrijden. Govert had te kampen met een botbreuk in zijn voet en heeft daardoor van begin februari tot half maart niet optimaal kunnen trainen vanwege het gipsbeen. Mede door het gebruik van NeurOptimal neurofeedback is het hem toch gelukt om tijdens het NK de finale te halen. Op dit moment, 4 mei 2017 is het team in Servië om daar deel te nemen aan het FISA worldcup toernooi in de categorie 'vier zonder stuurman'. Het olympisch team weer samen in de boot. Wij wensen de mannen veel succes! Op de pagina ERVARINGEN lees je hoe het trainen met NeurOptimal bij Govert Viergever bevalt.

21 februari 2017

Het project "Limburgse Zakenvrouwen" is achter de rug. Neuro-Insight kan terugkijken op een mooie promotie. Er zijn nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan, en, er staan nog een paar nieuwe initiatieven in de stijgers, waaronder NeurOptimal Neurofeedbacktrainingen met een Nederlands Olympisch Kampioen. Wie dat is, verklap ik hier nog niet...

In maart vertrekt Hannie voor drie dagen naar Riga om daar collega Peteris Urtans van RigaBrain te helpen bij een conferentie.

25 augustus 2016

Tijdens deze zomer is er een mooi nieuw gegeven ontstaan. Tot deze zomer was de consultomschrijving voor Neuro-Insight verplicht "Natuurgeneeskundig consult". Door gedane studie van mijn kant worden de consulten die u doet bij Neuro-Insight omschreven als "Behandeling overige Psycho-Sociale therapie". Dit is uitermate prettig, voor u maar ook voor de praktijk. Want, alhoewel de vergoeding nog steeds vanuit de aanvullende verzekering komt verloopt de de communicatie met de reguliere geneeskunde vanuit de nieuwe omschrijving prettiger voor verdere samenwerking. Dit is voor u als cliënt fijn, maar zeker ook voor mij als praktijkhouder.

Inmiddels is het alweer juli

Tijd voor zomervakantie. Gedurende de hele maand augustus is Neuro-Insight gesloten. In september pakken we de draad weer op. Mocht je tijdens de zomervakantie thuis willen trainen met de NeurOptimal Personal trainer óf met de NeurOptimal Professional trainer? Laat dat dan op tijd weten, liefst voor 25 juli.

Na de zomervakantie is het weer mogelijk om met twee personen tegelijk te trainen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je twee kinderen hebt die je wat meer rust in het hoofd gunt. Het bespaart tijd én geld. Een dubbelsessie kost namelijk Euro 55,-- per persoon.

Mei 2016

De conferentie was super, de nieuwe hardware is gepresenteerd, en, mijn presentatie (die ik later nog beschikbaar zal stellen als download op de site) werd met applaus ontvangen. Echter, de meivakantie is weer voorbij, én we zijn weer volop aan de slag. Ook is er een nieuwe bruikleenmogelijkheid bijgekomen na de conferentie. Neuro-Insight heeft inmiddels de beschikking over twee NeurOptimal Personal systemen die thuis kunnen worden gebruikt voor het doen van de trainingen. Maar, er is nu ook een NeurOptimal Professional beschikbaar voor de thuissituatie. De Professional leent zich uitstekend om ongelimiteerd sessies te doen. Als je bijvoorbeeld als gezin wilt trainen is dit de perfekte oplossing. Ongelimiteerd trainen, vier weken lang, of langer. Kijk op de tarieven pagina voor de kosten.

Van 1 mei tot en met 4 mei is Neuro-Insight aanwezig op de NeurOptimal conferentie in Fort Lauderdale, U.S.A. Hier zal Hannie een presentatie geven over haar visie over NeurOptimal Neurofeedback binnen het onderwijs.

Neuro-Insight heeft een meivakantie gepland. Mede door de deelname aan de conferentie zal de praktijk gesloten zijn van 25 april tot en met 6 mei. Vanaf 9 mei is de praktijk weer bereikbaar. Mocht u in die periode informatie willen ontvangen over het aanschaffen van een NeurOptimal systeem, neem dan contact op via het contactformulier, óf stuur een email naar hannie.ruinen@neuroptimal.com

Vanaf nu heeft u bij Neuro-Insight de mogelijkheid om dubbeltrainingen te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tegelijkertijd trainen van twee mensen uit hetzelfde gezin. Dit bespaart tijd en, het is daarnaast ook voordeliger voor u.

Wil je een dubbeltraining? Dan kan dat voor Euro 60,-- per persoon. Dit scheelt weer op de individuele prijs.

Mocht u interesse hebben voor deze efficiënte vorm van trainen naar mentale topconditie, neem dan contact op via het contactformulier of bel direct 06 38 01 38 68.

Alleen door Zengar Inc. aangewezen instructeurs en vertegenwoordigers mogen deze vignetten op hun website gebruiken.