Nederlands Deutsch English

Tarieven

Consulten, welke gelden als overige psycho-sociale therapie, bij Neuro-Insight hebben voor u veel voordelen. De begeleiding helpt u om een prettige en gezonde leefstijl te krijgen en behouden. Bent u daarnaast aanvullend verzekerd, dan is uw financiële voordeel ook nog eens groot, omdat de consulten dan geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Hannie Ruinen is in het bezit van een zorgverlenersnummer en heeft alle wettelijk vereiste licenties, waardoor consulten geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekering worden vergoed. Vergoeding vindt plaats volgens uw polisvoorwaarden en worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering als zijnde "Counseling".

Bij vragen kunt u altijd bellen naar de praktijk.

Mocht u overwegen om over te gaan tot aanschaf van een eigen professional of personal Neuroptimal systeem, dan kan Hannie Ruinen u als officiëel vertegenwoordiger van dit prachtige product, begeleiden van aanschaf tot uw trainerscertificering. Leest u hiervoor verder op deze website.

Consult tarieven voor particulieren

Consulten aan Neuro-Insight gelden als overige psycho-sociale therapie. Alleen deze consulten komen vanuit uw aanvullende verzekering voor vergoeding in aanmerking.

Intake
Een intake omvat 1 volledige neurofeedback trainingssessie, een gesprek en een anamnese waarin u uw klachtenpatroon/symptomen kunt aangeven. U ontvangt voorafgaand aan het consult een uitgebreide intake-vragenlijst. Houdt u bij de intake rekening met een tijdsduur van iets meer dan 1 uur.

  • € 67,50,--

Consult van 60 minuten

  • € 67,50,--

Dubbelsessie (bijvoorbeeld 2 personen uit hetzelfde gezin)

  • € 62,50,-- per persoon

Tarieven voor bedrijven:

  • € 750,-- excl. 21% B.T.W. voor een 10 sessie abonnement. Het abonnement is 6 maanden geldig na aankoop en kan door meerdere personen uit hetzelfde bedrijf worden gebruikt. Deze sessies zijn vervolgens fiscaal aftrekbaar als cursus persoonlijke effectiviteit. Deze tarieven zijn niet declarabel bij uw zorgverzekering.

Personal systeem in bruikleen
Wilt u neurofeedbacktrainingen volgen, én begeleid worden op afstand? Ook dat kan. Leen dan ons Personal of Professional systeem. De prijs is gebaseerd op die van telefonische consulten. Aan de bruikleen van het syteem is een contract verbonden.

€ 450,00 per vier weken, inclusief 10 telefonische consulten én 10 trainingen . Vanaf de 11e sessie/training, binnen deze vier weken, zijn de kosten Euro 40,--per sessie.

Professional systeem in bruikleen

Wilt u met uw gezin ongelimiteerd neurofeedbacktrainingen volgen, maar heeft u geen tijd om naar de praktijk te komen? Leen dan ons Professional systeem. Met dit systeem kunnen u en uw familieleden een ongelimiteerd aantal sessies doen. Net als bij de Personal leert u van Hannie Ruinen hoe u de senoren moet aanbrengen, en hoe u het programma moet bedienen. Vraag gerust naar de voordelen én de mogelijkheden. Het systeem wordt vooraf altijd gecontroleerd door de Technische dienst van NeurOptimal. Ook bij het terugbrengen wordt het systeem door hen gecontroleerd. Aan de bruikleen van dit systeem is een contract verbonden. Het termijnbedrag dient vooraf te zijn voldaan. Voor dit systeem geldt bijna altijd een wachttijd van minstens vier weken.

€ 995,-- per vier weken, met toegang tot telefonische consulten, begeleiding en ongelimiteerd aantal sessies met NeurOptimal.

Alle genoemde bedragen zijn bedoeld voor particulieren. Voor zakelijke tarieven kunt u een offerte aanvragen.

AGB zorgverlenersnummer: Dit nummer vindt u terug op uw factuur en wordt ter voorkoming van fraude hier niet getoond.

Vektis: Dit nummer vindt u terug op uw factuur en wordt ter voorkoming van fraude hier niet getoond.

TBNG: 909612R

CAT: CM2176-12-06-19

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Zorgverlenersnummer: 90034748

CBP: m1342962

KvK: 12064533

Vragen? Neem contact op via Email door op de onderstaande button te klikken:

Of bel met +31 6 38013868 en spreek de voicemail in. U wordt dan binnen een werkdag teruggebeld